onsdag, juni 04, 2008

En nykomling i blogverdenen

Endelig var jeg her!!
Etter mange runder med meg selv, og etter noen dytt i denne retning, blei det endelig til at jeg tok mot til meg. Må si det er litt skummelt...men jeg håper det skal bli en positiv erfaring. Man kan jo ikke bare sitte og være kreativ i sitt eget lille hobbyrom hele tida heller!
Jeg må si det er utrolig mange kreative mennesker der ute, og noen av de jeg lar meg inspirere av finner du igjen i oversikten på siden. Er flott å ha noen å se opp til :)
Som sagt har jeg ikke holdt på med kortlaging så veldig lenge, men jeg er en ivrig student!


Finally!!
After a lot of thought and beeing pushed by my family and friends, I decided to take the risk and make a blog. I have to say It's quite scary, but I hope it'll be a positive experience too. I guess I won't get far just hiding out in my own hobbyroom;)
I have to say I'm amazed at all the talent and creativity that is out there. You can find some of the people I'm inspired by in the list to the right. It's great to have someone to look up to:)
As I said, I'm quite the newcomer, but I'm eager to learn!

3 kommentarer:

Kaia sa...

Så morsomt at du fikk gjort detta! Du er jo så flink!! =) Bare vent så følger vel Line og Silje etter.. eller kanskje ikke. ;)

Krissie sa...

Gratulerer så mye med blog!
Og guri - du har virkelig handlet i løpet av disse få månedene du har holdt på! Er helt imponert over det du har fått til, jeg! ;)

Line sa...

Hehe, tusen takk for det Kaia! Synes fortsatt det er litt rart at det er tilgjengelig for "Gud og hvermann", men er jo veldig gøy når en får så gode tilbakemeldinger:)
Og til deg Kristin må jeg jo ærlig inrømme at pengene har fått bein å gå på etter at jeg snubla inn i denne verden, men jeg koser meg så sinnsykt med det! Blir nok en endring på det når vi gifter oss og får barn tenker jeg hehe..;)