torsdag, april 29, 2010

Et aldri så lite livstegn.../ A little sign of life..

Hei alle bloggvenner!
Dere lurer sikkert på om jeg har gått meg helt vill her i bloggland, siden det ikke skjer noe her i bloggen lenger. Jeg må bare beklage at jeg har vært en så dårlig blogger i lang lang tid, det har virkelig ikke vært ønskelig fra min side. For å gjøre en lang historie kort, så har det skjedd tøffe ting i livet som har ført meg inn i en lang korttørke. Jeg måtte derfor også ta et valg om å trekke meg fra designteamet i Stamptacular, hvilket var et tøft og trist valg. Jeg håper selvsagt på bedre tider framover, og prøver å finne igjen gnisten og lysten til å skape noe. En annen side ved dette, som er langt hyggeligere, er at jeg og min mann venter vårt første barn i august:) Svangerskapet har ikke bare vært enkelt, men jeg har et håp om at det værste er tilbakelagt nå. Vi gleder oss veldig til å bli foreldre begge to, og vi vet vi går en spennende tid i møte. Jeg vil takke dere som så trofast har fulgt meg i tiden som har vært, dere betyr utrolig mye for meg! Jeg savner både å være kreativ og å være en del av denne verdenen med alle dere fantastiske kortlagere! Takk for all inspirasjon!

Under her kommer det to kort som jeg ble spurt om å lage til desembernummeret av "Ett Trykk" ifjor. Det var virkelig en ære å bli spurt og dette er mine første publiserte kort:)
***
Hi all blogfriends!
You are probably wondering if I'm totally lost in blogland, since NOTHING has happened her for ages! I just wanted to say that I'm truly sorry for being such a bad blogger, it has really not been my intention. To make a long story short, there's been some tough stuff going on in my life that has led to this creative break. I also had to make a very tough and sad desicion to step down from the designteam at Stamptacular as a result of this. I sincerely hope to reconnect with this side of me and be creative again. Another side to this, and a far more joyful one, it that my husband and I are expecting our first child this August:) The pregnancy has not been very easy, but hopefully the toughest part is behind us now. We are both thrilled at the idea of becoming parents, and we know we have an exciting time ahead of us. I just want to send out a big thank you to all who has followed my blog, you mean the world to me! I really miss being creative and being a part of this world with you amazing cardmakers! Thank you for all your inspiration!

Below is two cards that was published in the norwegian magazine "Ett Trykk" in December 09. I was really honoured to be asked and these are my first published cards :)

***

7 kommentarer:

Jannhild sa...

Hei på deg Line!!
Det er ikke bare du som ikke blogger så mye, jeg også... Eller jeg legger ut noen kort, men er dårlig på å legge igjen spor etter meg når jeg kikker rundt...

Men nå har jeg en liten runde. Måtte jo si hei til deg, og koselig å se at du er der! Håper du har det bedre nå, og kjempekoselig nyhet om en liten i magen!!! Håper det går bra videre, og all lykke til!!

Hobbylysten kommer tilbake den når tiden er inne!!! Husk bare å ikke stresse med det!!!

Stor klem fra Jannhild

Kristin sa...

Koselig å se deg innom bloggen igjen. ;)
Nyt tiden med baby i magen, og ikke minst når den kommer ut. Og som Jannhild sier - ikke stress med kortlagingslysten. Det er jo "bare" en hobby, og hobby skal en holde på med når en føler for det. :)

Gleder meg til å se bilder av lille nurket (og gjerne se den lille hvis dere er her en tur en gang ;))! :D

*klem*

Kim Piggott sa...

Huge congratulations Line this is such fantastic news! I am so happy for you.
I am sorry that things have been tough for you. I hope that you will have a smoother ride now.
Take care.
hugs
kim x

Mona Evy sa...

Hei Line!

Kjempekoselig nyhet om en liten i magen, Line! Du skal se at alt går så mye bedre nå! Bare nyt tiden med graviteten!

Nydelige kort du lagde til Ett Trykk!

Klem fra Mona

debby4000 sa...

Oh what amazing, gorgeous cards.
luv
Debby

Gry-Heidi sa...

Så koselig med en liten i magen :o) Ønsker deg lykke til med svangerskapet.

Lekre kort du har lagd til Ett Trykk !

Klem, Gry-Heidi :)

alina sa...

Line, congratulations, what a wonderful news! Enjoy every moment!
Your cards are wonderful, as always!
Hugs, Alina