søndag, februar 14, 2010

DT Stamptacular Sunday Challenge "SWEAT TREAT"

Gratulerer med Morsdag, Valentines Day og Fastelaven!

Snakk om å slå tre fluer i et smekk.. :)
Det er søndag hvilket betyr en helt ny og spennende utfordring fra Stamptacular Sunday Challenge blog! Denne gang ønsker vi å se ulike posjekter og IKKE kort, og temaet for utfordringen er "Sweat treat". Ønsker du litt inspirasjon før du setter igang med oppgaven, kan du ta deg turen over til bloggen vår og se hvordan desigteamet har løst oppgaven.

Det er jeg som sponser denne utfordringen, og premien du kan vinne er hÄnglar & stÄnglar stempelet du ser bilde av under:

Og slik løste jeg ukens oppgave:
Dette er en "treat bag cover" som jeg laget med utgangspunkt i en tutorial jeg kom over. Tutorialen kan du finne HER.

Hjertet er kuttet ut med Spellbinderhjerte og pyntet rundt med små perler. Inni er det en clearbag som du ser gjenskinnet av her. Bagen har jeg fylt med Lovehearts til min kjære mann:) Tekststempelet jeg har brukt på framsiden er fra Magnolia og sier "Sweet wonderful you".


Slik ser det ut fra siden, og du kan tydelig se clearbag'en.Baksiden:
Valgte å gjøre baksiden veldig enkel. Brukte baksiden av det utkuttede hjertet fra framsiden og pyntet rundt det med små rosa perler. Pirkearbeid! Stempeled "Be my Valentine" er også fra Magnolia.
DP: Making Memories Paperie; Fabric Brocade Rouge Paperie
Stempler: Magnolia
Accessories: Perler fra Kort og Godt, blomster fra Prima, sommerfugler fra Karen Marie Klip, bånd fra Søstrene Grene, stickles fra Ranger, Fiskars border punch, McGill fern punch, clearbag.

Takk for at du besøker bloggen min og velkommen igjen!søndag, februar 07, 2010

DT Stamptacular Sunday Challenge "Love is in the Air"

Det er tid for en ny utfordring hos SSC, denne gang kalt "Love is in the Air!" Vi ønsker at lager et kort eller prosjekt, som viser eller forteller noen hvor mye de betyr for deg. Dersom du gjør dette uten å putte et eneste hjerte, får du en ekstra sjanse til å vinne ukens premie.

Denne ukens premie er det jeg som sponser, og det du kan vinne er stempelet fra hÄnglar & stÄnglar du ser bilde av under.

***

Og her er mitt bidrag denne uken: Har laget et litt sukkersøtt kort denne gangen. Har maskert sammen søte Tilda med muffinsen og malt med distress ink refills.

CS: Bazzill
DP: Magnolia
Stamps: Magnolia
Accessories: Paperdoily, perler fra Kaisercraft, stickles fra Ranger, grungeboard fra Tim Holtz, glimmermist tattered rose, symaskin, spellbinders, crackle paint worn lipstick.

Takk for at du besøker bloggen min!

Husk at vi nå har utlyst nye dt-plasser i teamet til Stamptacular Sunday Challengeblog. For mer info besøk vår side HER